RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κουνέλι με μουστάρδα

Υλικά

Θυμάρι
Κουνέλι σε κομμάτια
1 κούπα νερό
Μουστάρδα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο αλεύρι

[post_ad]
Κουνέλι με μουστάρδα

Εκτέλεση

Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.
Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0