Υλικά
Θυμάρι
Κουνέλι σε κομμάτια
1 κούπα νερό
Μουστάρδα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο αλεύρι
[post_ad]
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.
Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Καλή επιτυχία!!!
Θυμάρι
Κουνέλι σε κομμάτια
1 κούπα νερό
Μουστάρδα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο αλεύρι
[post_ad]
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.
Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου