Μοσχάρι αλα κρέμ με μανιτάρια
ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό μοσχαράκι
6-7 μανιτάρια λευκά φρέσκα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλια της σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
[post_ad]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας μας το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό κ λίγο αλατάκι αλλάζουμε το νεράκι όσες φορές χρειαστεί για να βγάλουμε τη βρωμίτσα που βγάζει το μοσχάρι...
Αφού έχει μαλάκωσει το κατεβάζουμε απο τη φωτια,σε ενα τηγανι έχουμε βάλει το βούτυρο κ αφου λίωσει βάζουμε και το κρεας μας και το αφηνουμε να πάρει χρώμα και απο τις 2 μεριές.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό μοσχαράκι
6-7 μανιτάρια λευκά φρέσκα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλια της σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
[post_ad]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας μας το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό κ λίγο αλατάκι αλλάζουμε το νεράκι όσες φορές χρειαστεί για να βγάλουμε τη βρωμίτσα που βγάζει το μοσχάρι...
Αφού έχει μαλάκωσει το κατεβάζουμε απο τη φωτια,σε ενα τηγανι έχουμε βάλει το βούτυρο κ αφου λίωσει βάζουμε και το κρεας μας και το αφηνουμε να πάρει χρώμα και απο τις 2 μεριές.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δημοσίευση σχολίου