Υλικά
150γρ. σπανάκι
150γρ. ρόκα
1κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1κ.γλ. μουστάρδα
μικρά κομμάτια παστέλι
φλύδες παρμεζάνας
[post_ad]
Εκτέλεση
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τη ρόκα και το σπανάκι
Σπάμε το παστέλι σε κομματάκια
Ανακατέβουμε το λάδι με το ξύδι και τη μουστάρδα σε ενα ποτηράκι
Τέλος τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ (ρόκα, σπανάκι, παρμεζάνα και το μίγμα μουστάρδας) και σερβίρουμε
Καλή επιτυχία!!!
150γρ. σπανάκι
150γρ. ρόκα
1κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1κ.γλ. μουστάρδα
μικρά κομμάτια παστέλι
φλύδες παρμεζάνας
[post_ad]
Εκτέλεση
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τη ρόκα και το σπανάκι
Σπάμε το παστέλι σε κομματάκια
Ανακατέβουμε το λάδι με το ξύδι και τη μουστάρδα σε ενα ποτηράκι
Τέλος τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ (ρόκα, σπανάκι, παρμεζάνα και το μίγμα μουστάρδας) και σερβίρουμε
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου