Υλικά
1 κιλό γαύρο ή μπακαλιάρο
1 αυγό
2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα αλεύρι
Μαϊντανό και δυόσμο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
[post_ad]
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι, αφαιρούμε τα κόκαλα και το φιλετάρουμε. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το αλεύρι, μέχρι το μείγμα να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός.
Αφήνουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Είναι απολαυστικοί και ζεστοί, αλλά και κρύοι.
Καλή επιτυχία!!!
1 κιλό γαύρο ή μπακαλιάρο
1 αυγό
2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα αλεύρι
Μαϊντανό και δυόσμο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
[post_ad]
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι, αφαιρούμε τα κόκαλα και το φιλετάρουμε. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το αλεύρι, μέχρι το μείγμα να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός.
Αφήνουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Είναι απολαυστικοί και ζεστοί, αλλά και κρύοι.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου