RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κουνέλι λεμονάτο

Υλικά

1 κουνέλι (1,5κ.περίπου)
2 ποτήρια λευκό κρασί
1 ποτήρι λάδι
2 φύλλα δάφνης
5 κλαράκια δενδρολίβανο
10 σκελίδες σκόρδο
Χυμό 2 λεμονιών
Αλατοπίπερο
Ξύδι για μαρινάρισμα

[post_ad]
Κουνέλι λεμονάτο

Εκτέλεση

Κόβουμε μερίδες το κουνελάκι μας και το μαρινάρουμε για 3 ώρες στο ξύδι.
Βγάζουμε το κουνέλι,το στραγγίζουμε και το σοτάρουμε στο λάδι,ρίχνουμε και τα σκόρδα κομμένα στην μέση.
Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, το δενδρολίβανο και λίγο νεράκι.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μια ώρα περίπου. Δέκα λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0