RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αμυγδαλωτά

Υλικά

1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
2 ασπράδια
1 βανίλια
ανθόνερο



Αμυγδαλωτά
Εκτέλεση

-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C
-Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι
-Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλλια και ανακατεύετε καλά
-Πλάθετε μικρά μπαλάκια
-Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί
-Μπίγετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο
-Ψήνετε για 10 – 15 λεπτά περίπου
-Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με
ζάχαρη άχνη


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0