Υλικά
Για 2 έως 4 άτομα
1 πακέτο χυλοπίτες
3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
1 τριμμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό.
Βράζετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τα λουκάνικα με τη σάλτσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
Αφήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνετε και τις χυλοπίτες και αφήνετε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τυρί.
Ένα γευστικότατο πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι
Καλή επιτυχία!!!
Για 2 έως 4 άτομα
1 πακέτο χυλοπίτες
3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
1 τριμμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό.
Βράζετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τα λουκάνικα με τη σάλτσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
Αφήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνετε και τις χυλοπίτες και αφήνετε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τυρί.
Ένα γευστικότατο πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου