RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Χυλοπίτες με πιπεριές και λουκάνικα

Υλικά

Για 2 έως 4 άτομα
1 πακέτο χυλοπίτες
3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
1 τριμμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη κεφαλογραβιέρα

Χυλοπίτες με πιπεριές και λουκάνικα

Εκτέλεση

Τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό.
Βράζετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τα λουκάνικα με τη σάλτσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
Αφήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνετε και τις χυλοπίτες και αφήνετε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τυρί.
Ένα γευστικότατο πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0