Υλικά
6 φέτες χοιρομέρι (προσούτο)
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες μορταδέλα
6 φέτες σαλάμι
18 κομματάκια (δακτυλίους) βούτυρο φρέσκο
12 αγκιναρούλες τουρσί
φύλλα μαρουλιού
(τα υλικά αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε και με άλλα της επιλογής σας)
λίγες πράσινες και μαύρες ελιές
Εκτέλεση
Τοποθετείτε με γούστο και φαντασία τις φέτες των αλλαντικών σε εμφανίσιμη στρογγυλή λευκή πιατέλα.
Εναλλάσσετε τις φέτες του χοιρομερίου με τη μορταδέλα και με το σαλάμι. Κόβετε το βούτυρο με το
κατάλληλο εργαλείο και τοποθετείτε τα κομματάκια σαν γαρνιτούρα πάνω στα αλλαντικά. Ανοίγετε τις
αγκιναρούλες σαν λουλούδια και τις τοποθετείτε γύρω γύρω προσθέτοντας ανάμεσα μαύρες και πράσινες
ελιές και κατά διαστήματα μερικά φύλλα μαρουλιού, ανάμεσα στις κόκκινες φέτες των αλλαντικών.
Καλή επιτυχία!!!
6 φέτες χοιρομέρι (προσούτο)
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες μορταδέλα
6 φέτες σαλάμι
18 κομματάκια (δακτυλίους) βούτυρο φρέσκο
12 αγκιναρούλες τουρσί
φύλλα μαρουλιού
(τα υλικά αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε και με άλλα της επιλογής σας)
λίγες πράσινες και μαύρες ελιές
Εκτέλεση
Τοποθετείτε με γούστο και φαντασία τις φέτες των αλλαντικών σε εμφανίσιμη στρογγυλή λευκή πιατέλα.
Εναλλάσσετε τις φέτες του χοιρομερίου με τη μορταδέλα και με το σαλάμι. Κόβετε το βούτυρο με το
κατάλληλο εργαλείο και τοποθετείτε τα κομματάκια σαν γαρνιτούρα πάνω στα αλλαντικά. Ανοίγετε τις
αγκιναρούλες σαν λουλούδια και τις τοποθετείτε γύρω γύρω προσθέτοντας ανάμεσα μαύρες και πράσινες
ελιές και κατά διαστήματα μερικά φύλλα μαρουλιού, ανάμεσα στις κόκκινες φέτες των αλλαντικών.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου