Υλικά
3 κολιοί 600γρ. ο καθένας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τους κολιούς, αφαιρείτε τα εντόσθια και τους πλένετε. Τους σκουπίζετε και τους τρίβετε με φέτες
λεμονιού για να μην σπάσει η πέτσα κατά το ψήσιμο. Τους αλατοπιπερώνετε. Καθαρίζετε καλά τη σχάρα, και
μόλις κάψει ακουμπάτε τους κολιούς και ελαττώνετε αμέσως την θερμοκρασία. Όταν βεβαιωθείτε ότι έχουν ψηθεί
από την μια πλευρά τους γυρίζετε κι απο την άλλη. Όταν ψηθούν οι κολιοί τους τοποθετείτε σε μια πιατέλα
τους γαρνίρετε με φέτες λεμονιού με φύλλα πράσινου και κόκκινου λάχανου και με ωραίετε ωμές ντομάτες.
Καλή επιτυχία!!!
3 κολιοί 600γρ. ο καθένας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τους κολιούς, αφαιρείτε τα εντόσθια και τους πλένετε. Τους σκουπίζετε και τους τρίβετε με φέτες
λεμονιού για να μην σπάσει η πέτσα κατά το ψήσιμο. Τους αλατοπιπερώνετε. Καθαρίζετε καλά τη σχάρα, και
μόλις κάψει ακουμπάτε τους κολιούς και ελαττώνετε αμέσως την θερμοκρασία. Όταν βεβαιωθείτε ότι έχουν ψηθεί
από την μια πλευρά τους γυρίζετε κι απο την άλλη. Όταν ψηθούν οι κολιοί τους τοποθετείτε σε μια πιατέλα
τους γαρνίρετε με φέτες λεμονιού με φύλλα πράσινου και κόκκινου λάχανου και με ωραίετε ωμές ντομάτες.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου