Υλικά
800γρ. γάλα
80γρ. ζάχαρη
60γρ. σοκολάτα
60γρ. σαβαγιάρ
3 αυγά
1 βανίλια
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα και τη σοκολάτα τρυμμένη. Μόλις πάρει βράσει, προσθέτε τη ζάχαρη και τα
σαβαγιάρ τρυμμένα. Σιγοβράζετε το μίγμα επί 30 λεπτά ανακατεύοντας κάθε τόσο και αφού το κατεβάσετε το
περνάτε από ένα τούλι. Μόλις κρυώσει προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα καλά και τη βανίλια. Σε μια φόρμα
λιώνετε λίγη ζάχαρη ώσπου να γίνει καραμέλα και ρίχνετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε το γλυκό σε μπαιν μαρί και
το σερβίρετε κρύο.
Καλή επιτυχία!!!
800γρ. γάλα
80γρ. ζάχαρη
60γρ. σοκολάτα
60γρ. σαβαγιάρ
3 αυγά
1 βανίλια
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα και τη σοκολάτα τρυμμένη. Μόλις πάρει βράσει, προσθέτε τη ζάχαρη και τα
σαβαγιάρ τρυμμένα. Σιγοβράζετε το μίγμα επί 30 λεπτά ανακατεύοντας κάθε τόσο και αφού το κατεβάσετε το
περνάτε από ένα τούλι. Μόλις κρυώσει προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα καλά και τη βανίλια. Σε μια φόρμα
λιώνετε λίγη ζάχαρη ώσπου να γίνει καραμέλα και ρίχνετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε το γλυκό σε μπαιν μαρί και
το σερβίρετε κρύο.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου