ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο βίδες (φουσιλι 500 γρ.)
3 τόνους καπνιστούς κονσέρβα
2 κονσέρβες ντομάτα κονκασέ
ελιές
κάπαρη
ρίγανη
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι σε φέτες
αλάτι & πιπέρι
250γρ. τυρι μαλακο (της αρεσκείας σας)
[post_ad]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να πάρουν λίγο χρώμα, βάζω τους τόνους σβήνω με την ντομάτα και προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά.
Το τύρι το προσθέτουμε στο τέλος με τα ζυμαρικά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
1 πακέτο βίδες (φουσιλι 500 γρ.)
3 τόνους καπνιστούς κονσέρβα
2 κονσέρβες ντομάτα κονκασέ
ελιές
κάπαρη
ρίγανη
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι σε φέτες
αλάτι & πιπέρι
250γρ. τυρι μαλακο (της αρεσκείας σας)
[post_ad]

Βράζουμε τα ζυμαρικά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να πάρουν λίγο χρώμα, βάζω τους τόνους σβήνω με την ντομάτα και προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά.
Το τύρι το προσθέτουμε στο τέλος με τα ζυμαρικά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δημοσίευση σχολίου