RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μοσχάρι Μακεδονίτικο

Μοσχάρι Μακεδονίτικο με πράσα και σέλινο!

ΥΛΙΚΑ 

1 κιλό μοσχάρι από μπροστινό μπούτι σπάλα
1 φλιτζανι ελαιόλαδο
2 σέλινα μαζί με την ρίζα τους
3 πράσα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 ξερά κρεμμύδια
2 αβγά
1 λεμόνι

[post_ad]
Μοσχάρι Μακεδονίτικο με πράσα και σέλινο ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε ,κόβετε σε μερίδες το κρέας και το στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε μαζί με το κρέας μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας , κόβετε το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια και μαζί με τα πράσα τα ζεματάτε και το προσθέτετε καθώς και τα καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας , σκεπάζετε με νερό το κρέας και το αφήνετε να βράσει 1ωρα και 1 τέταρτο. Χτυπάτε το αυγολέμονο το βάζετε στο φαγητό και σβήνετε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0