Μοσχάρι Μακεδονίτικο με πράσα και σέλινο!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι από μπροστινό μπούτι σπάλα
1 φλιτζανι ελαιόλαδο
2 σέλινα μαζί με την ρίζα τους
3 πράσα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 ξερά κρεμμύδια
2 αβγά
1 λεμόνι
[post_ad]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε ,κόβετε σε μερίδες το κρέας και το στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε μαζί με το κρέας μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας , κόβετε το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια και μαζί με τα πράσα τα ζεματάτε και το προσθέτετε καθώς και τα καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας , σκεπάζετε με νερό το κρέας και το αφήνετε να βράσει 1ωρα και 1 τέταρτο. Χτυπάτε το αυγολέμονο το βάζετε στο φαγητό και σβήνετε.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι από μπροστινό μπούτι σπάλα
1 φλιτζανι ελαιόλαδο
2 σέλινα μαζί με την ρίζα τους
3 πράσα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 ξερά κρεμμύδια
2 αβγά
1 λεμόνι
[post_ad]

Πλένετε ,κόβετε σε μερίδες το κρέας και το στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε μαζί με το κρέας μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας , κόβετε το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια και μαζί με τα πράσα τα ζεματάτε και το προσθέτετε καθώς και τα καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας , σκεπάζετε με νερό το κρέας και το αφήνετε να βράσει 1ωρα και 1 τέταρτο. Χτυπάτε το αυγολέμονο το βάζετε στο φαγητό και σβήνετε.
Δημοσίευση σχολίου