RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μοσχάρι με φασολάκια

Μοσχάρι με φασολάκια

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό μοσχάρι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 κούπα λάδι
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα
Αλάτι
Πιπέρι

[post_ad]
Μοσχάρι με φασολάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε το μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια. Όταν αρχίσει να βράζει το ξαφρίζουμε και το αφήνουμε να μισοψηθεί. Το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Κατόπιν στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι,προσθέτουμε τις ντομάτες , το κρέας, τα φασόλια, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 ποτήρια από το ζωμό του κρέατος και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράζει μέχρι να μαλακώσουν. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζωμό ακόμα. Μπορούμε να βάλουμε και κατεψυγμένα φασολάκια, όμως χρειάζονται λιγότερο χρόνο στο ψήσιμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0