RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μοσχάρι με αρακά

Μοσχάρι με αρακά ( κοκκινιστό )

ΥΛΙΚΑ


1 κιλό μοσχαράκι
1/2 κιλό αρακά φρέσκο καθαρισμένο ή κατεψυγμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι 

[post_ad]
Μοσχάρι με αρακά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κατ΄αρχήν πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, έπειτα σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το κρέας και τα τσιγαρίζουμε προσθέτουμε 7 ποτήρια ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 45 λεπτά. Μετά βάζουμε την ντομάτα, τον αρακά, το καρότο,το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε πάλι τόσο ώστε να έχει ψηθεί ο αρακάς και το κρέας. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό για το ψήσιμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0