Μοσχαρίσια γλώσσα πικάντικη κοκκινιστή
ΥΛΙΚΑ
1 γλώσσα μοσχαρίσια
1 πιάτο ντομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
2 πράσινες μικρές καυτερές πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 φύλλα δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι-πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
1 πακέτο μακαρόνια
[post_ad]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τη γλώσσα και τη βράζουμε μέχρι να μαλακώσει πολύ, πάνω από μία ώρα, όπως το μοσχαρίσιο κρέας.
Αφού βράσει την βάζουμε σε ένα πιάτο και κρατάμε το ζωμό στον οποίο θα βράσουμε αργότερα τα μακαρόνια.
Καθαρίζουμε τη γλώσσα από την πέτσα της και την κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε μέσα σε ένα βαθύ σκεύος ένα ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο. Τρυπάμε τις καυτερές πιπεριές και τις ρίχνουμε στο λάδι. Μόλις αρχίσουν να τηγανίζονται ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και περιμένουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε τις πιπεριές προσθέτουμε τα κομμάτια της γλώσσας και τα αφήνουμε για 3 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ντομάτα, την πάστα και τα μπαχαρικά μας μαζί με μία πρέζα ζάχαρη.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά περίπου και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τη γλώσσα με τη σάλτσα της πάνω στα μακαρόνια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1 γλώσσα μοσχαρίσια
1 πιάτο ντομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
2 πράσινες μικρές καυτερές πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 φύλλα δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι-πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
1 πακέτο μακαρόνια
[post_ad]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τη γλώσσα και τη βράζουμε μέχρι να μαλακώσει πολύ, πάνω από μία ώρα, όπως το μοσχαρίσιο κρέας.
Αφού βράσει την βάζουμε σε ένα πιάτο και κρατάμε το ζωμό στον οποίο θα βράσουμε αργότερα τα μακαρόνια.
Καθαρίζουμε τη γλώσσα από την πέτσα της και την κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε μέσα σε ένα βαθύ σκεύος ένα ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο. Τρυπάμε τις καυτερές πιπεριές και τις ρίχνουμε στο λάδι. Μόλις αρχίσουν να τηγανίζονται ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και περιμένουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε τις πιπεριές προσθέτουμε τα κομμάτια της γλώσσας και τα αφήνουμε για 3 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ντομάτα, την πάστα και τα μπαχαρικά μας μαζί με μία πρέζα ζάχαρη.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά περίπου και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τη γλώσσα με τη σάλτσα της πάνω στα μακαρόνια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δημοσίευση σχολίου