Υλικά
800 γρ. ψαχνό, χωρίς κόκκαλα
8 λεμόνια
2 πιπεριές πράσινες
2 ντομάτες σφιχτές
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές γάλα καρύδας
Αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
4 μεγάλα μαρουλοφύλλα
Καλή επιτυχία!!!
800 γρ. ψαχνό, χωρίς κόκκαλα
8 λεμόνια
2 πιπεριές πράσινες
2 ντομάτες σφιχτές
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές γάλα καρύδας
Αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
4 μεγάλα μαρουλοφύλλα
Εκτέλεση
Ξεπλένετε το ψάρι, το σκουπίζετε καλά και το κόβετε σε κύβους των 2 εκατ. Βάζετε τα κομμάτια σε μια σαλατιέρα και τα περιχύνετε με το χυμό 8 λεμονιών. (Προσέξτε να είναι σκεπασμένα όλα).
Τα σκεπάζετε καλά μ' ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνετε στο ψυγείο 12 ώρες.
Ξεπλένετε το ψάρι, το σκουπίζετε καλά και το κόβετε σε κύβους των 2 εκατ. Βάζετε τα κομμάτια σε μια σαλατιέρα και τα περιχύνετε με το χυμό 8 λεμονιών. (Προσέξτε να είναι σκεπασμένα όλα).
Τα σκεπάζετε καλά μ' ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνετε στο ψυγείο 12 ώρες.
Ένα τέταρτο προτού σερβίρετε ψήνετε τις πιπεριές στη σχάρα, τις ξεφλουδίζετε τις καθαρίζετε εσωτερικά και τις κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια, στο μέγεθος του ψαριού. Πλένετε και σκουπίζετε τις ντομάτες. Τις κόβετε σε φετούλες αφού αφαιρέσετε τα σπόρια. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύετε όλα τα χορταρίκα μαζί και τέλος το ψάρι. Ρίχνετε από πάνω αλάτι, μπόλικο πιπέρι και 3 κουταλιές γάλα καρύδας. Άνακατεύετε προσεκτικά. Ντύνετε 4 μεγάλα κοχύλια με 4 μαρουλόφυλλα, κι απο πάνω μοιράζετε την εξωτική σαλάτα ψαριού.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου