Υλικά
1 κιλό γαλοπούλα
1 πιπεριά κόκκινη (ή φλωρίνης)
1 πιπεριά πράσινη
250 γρ μανιτάρια φρέσκα (κατά προτίμηση αγκάρικους, τα κόβουμε στη μέση)
150 γρ. τυρί γκούντα
100 γρ τυρί παρμεζάνια
500 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι
3-4 κουταλιές σούπας νερό
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές.
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί βάζουμε τη γαλοπούλα και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς.
Χαμηλωνουμε τη φωτιά ώστε να βράσουν σιγά σιγά, προσθέτοντας πολύ λίγο νεράκι 2 με 3 κουταλιές.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα βράζουμε λίγο ακόμη.
Τέλος όταν είναι έτοιμα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μαζί και τα τυριά και τα αφήνουμε να πάρει καλή βράσει ώστε να λιώσουν τα τυριά και να πήξει λίγο η κρέμα.
1 κιλό γαλοπούλα
1 πιπεριά κόκκινη (ή φλωρίνης)
1 πιπεριά πράσινη
250 γρ μανιτάρια φρέσκα (κατά προτίμηση αγκάρικους, τα κόβουμε στη μέση)
150 γρ. τυρί γκούντα
100 γρ τυρί παρμεζάνια
500 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι
3-4 κουταλιές σούπας νερό
Εκτέλεση
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές.
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί βάζουμε τη γαλοπούλα και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς.
Χαμηλωνουμε τη φωτιά ώστε να βράσουν σιγά σιγά, προσθέτοντας πολύ λίγο νεράκι 2 με 3 κουταλιές.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα βράζουμε λίγο ακόμη.
Τέλος όταν είναι έτοιμα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μαζί και τα τυριά και τα αφήνουμε να πάρει καλή βράσει ώστε να λιώσουν τα τυριά και να πήξει λίγο η κρέμα.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου