Υλικά
700γρ. φιλέτο γαλοπούλας
250γρ. μπέικον
250γρ. κρέμα γάλακτος
4 πιπεριές σε διάφορα χρώματα
1 κρεμμύδι μεγάλο
αλάτι, πιπέρι.
Κόβουμε σε κύβους τα κομμάτια γαλοπούλας, ψιλοκόβουμε το μπέικον και κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι
Σωτάρουμε το μπέικον και στη συνέχεια προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τα λαχανικά, ανακατευουμε για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά και είναι έτοιμο.Καλή όρεξη.
Μπορούμε αν θέλουμε στο τέλος να προσθέσουμε και τριμμένα κίτρινα τυριά 250γρ. Σερβίρουμε ή με ρυζότο ή με πατάτες τηγανιτές.
700γρ. φιλέτο γαλοπούλας
250γρ. μπέικον
250γρ. κρέμα γάλακτος
4 πιπεριές σε διάφορα χρώματα
1 κρεμμύδι μεγάλο
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κύβους τα κομμάτια γαλοπούλας, ψιλοκόβουμε το μπέικον και κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι
Σωτάρουμε το μπέικον και στη συνέχεια προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τα λαχανικά, ανακατευουμε για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά και είναι έτοιμο.Καλή όρεξη.
Μπορούμε αν θέλουμε στο τέλος να προσθέσουμε και τριμμένα κίτρινα τυριά 250γρ. Σερβίρουμε ή με ρυζότο ή με πατάτες τηγανιτές.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου