RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Λαγός κρασάτος

Υλικά

1 λαγός
2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
2-3 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 γαρίφαλλο
Μαϊντανός,θυμάρι,φύλλα δάφνης
2 κουταλιές της σούπας-κοφτές αλεύρι
1 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη
Αλάτι-πιπέρι

[post_ad]

Εκτέλεση

Κόβουμε από τη προηγούμενη μέρα το λαγό σε μερίδες και
το αφήνουμε να μαριναριστεί για 12 ώρες σε μια μαρινάτα
από κρασί,ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σκόρδο,μαϊντανό,φύλλο
δάφνης,θυμάρι,γαρίφαλο και πιπέρι.
Την επόμενη μέρα,στραγγίζουμε το λαγό και σε μια κατσαρόλα
το κοκκινίζουμε με τη φυτίνη.
Προσθέτουμε το αλεύρι,το ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα τη μαρινάτα
μαζί με 1 ποτήρι νερό και αλάτι.
Αφήνουμε το λαγό να σιγοβράσει για 3 ώρες.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0