RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Λαγός με μανιτάρια

Υλικά

4 μπούτια λαγού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα λάδι
1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1 κούπα ζωμό κρέατος
3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα
1/2 κιλό μανιτάρια πορτσίνι
Αλάτι
Πιπέρι

[post_ad]
Συνταγή Λαγός με μανιτάρια
Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τα μπούτια, τα τηγανίζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα ρίχνοντας σταδιακά το ζωμό κρέατος.
Βάζουμε τα φύλλα μέντα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0