Υλικά
4 μπούτια λαγού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα λάδι
1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1 κούπα ζωμό κρέατος
3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα
1/2 κιλό μανιτάρια πορτσίνι
Αλάτι
Πιπέρι
[post_ad]
Αλευρώνουμε τα μπούτια, τα τηγανίζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα ρίχνοντας σταδιακά το ζωμό κρέατος.
Βάζουμε τα φύλλα μέντα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Καλή επιτυχία!!!
4 μπούτια λαγού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα λάδι
1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1 κούπα ζωμό κρέατος
3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα
1/2 κιλό μανιτάρια πορτσίνι
Αλάτι
Πιπέρι
[post_ad]
Αλευρώνουμε τα μπούτια, τα τηγανίζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα ρίχνοντας σταδιακά το ζωμό κρέατος.
Βάζουμε τα φύλλα μέντα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου