RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τόνος αλά Κουμπάνα ( Κούβα )

Υλικά

6 φέτες τόννου φρέσκου
1 κρεμμύδι
1 καρότο
100 γρ. ελαιόλαδο
1 κλωνάρι σέλινο
50 γρ. κρεμμυδάκια τουρσί
50 γρ. κάπαρη
3 κουταλιές αλεύρι
1 πιπεριά κόκκινη σε φετίτσες
100 γρ. κουκουνάρια
50 γρ. σταφίδα σουλτανίνα
Αλάτι

[post_ad]
Εκτέλεση

Καθαρίζετε, πλένετε τις φέτες του τόννου και τις αλευρώνετε. Τις σωτάρετε στο τηγάνι με λάδι πάνω σε σιγανή φωτιά. Τις γυρίζετε προσεχτικά από τη μία και την άλλη πλευρά για να ροδίσουν ομοιόμορφα. Προσθέτετε κατόπιν το κρεμμύδι, το σέλινο, και το καρότο ψιλοκομμένα, τα κρεμμυδάκια τουρσί, την κάπαρη, τα κουκουνάρια, την πιπέρια και τις σταφίδες. Προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας ζεστό νερό, αλάτι, και βάζετε το ψάρι στο φούρνο για ψήσιμο σ' ένα ταψάκι. Μόλις ψηθεί ο τόννος τον σερβίρετε ζεστό με τη γαρνιτούρα του και μια σαλάτα επόχης.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0