Υλικά
900 γρ. κρεμμύδια
2 πράσινε πιπεριές ψημένες και ξεφλουδισμένες σε λεπτές λωρίδες
250 γρ. τόνος κονσέρβα
50 γρ. ελιές μαύρες
1 κουταλιά κάπαρη
1 κουταλιά μουστάρδα
6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 ποτήρι ξύδι
1 κιλό νερό
3κουταλιές ξύθι
Αλάτι
[post_ad]
Εκτέλεση
Μέσα σε 1 κιλό νερό ρίξτε ένα ποτήρι ξύδι και λίγο αλάτι και αφήστε το να βράσει, μόλις αρχίσει να βράζει ρίχτε τα κρεμμύδια και βράστε τα για 30 λεπτά.
Μετά βγάλτε τα, σουρώστε τα και κόψτε σε λεπτές φέτες και τοποθετείστε τα σε σε μια βαθιά πιατέλα, ριξτε μέσα και τις πιπεριές και ανακατέψτε, προσθέστε και τις ελιές αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το κουκούτσι, την κάπαρη και τον τόνο λιωμένο με ένα πηρούνι.
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάτε τώρα 1 κουταλιά μουστάρδα μαζί με τρείς κουταλιές ξύδι λίγο αλάτι και 6 κουταλιές ελαιόλαδο.
Με αυτή την σάλτσα περιχύνεται το περιεχόμενο της πιατέλας και αφού ανακατέψετε προσεκτικά και καλά τα αφήνετε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες και μετά σερβίρεται!!!!
Καλή επιτυχία!!!
900 γρ. κρεμμύδια
2 πράσινε πιπεριές ψημένες και ξεφλουδισμένες σε λεπτές λωρίδες
250 γρ. τόνος κονσέρβα
50 γρ. ελιές μαύρες
1 κουταλιά κάπαρη
1 κουταλιά μουστάρδα
6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 ποτήρι ξύδι
1 κιλό νερό
3κουταλιές ξύθι
Αλάτι
[post_ad]
Εκτέλεση
Μέσα σε 1 κιλό νερό ρίξτε ένα ποτήρι ξύδι και λίγο αλάτι και αφήστε το να βράσει, μόλις αρχίσει να βράζει ρίχτε τα κρεμμύδια και βράστε τα για 30 λεπτά.
Μετά βγάλτε τα, σουρώστε τα και κόψτε σε λεπτές φέτες και τοποθετείστε τα σε σε μια βαθιά πιατέλα, ριξτε μέσα και τις πιπεριές και ανακατέψτε, προσθέστε και τις ελιές αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το κουκούτσι, την κάπαρη και τον τόνο λιωμένο με ένα πηρούνι.
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάτε τώρα 1 κουταλιά μουστάρδα μαζί με τρείς κουταλιές ξύδι λίγο αλάτι και 6 κουταλιές ελαιόλαδο.
Με αυτή την σάλτσα περιχύνεται το περιεχόμενο της πιατέλας και αφού ανακατέψετε προσεκτικά και καλά τα αφήνετε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες και μετά σερβίρεται!!!!
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου