RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κρέπες με λουκάνικα ( Γαλλία )

Υλικά

250 γρ. αλεύρι
500 γρ. γάλα
50 γρ. κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα
50 γρ. βιταμ
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 1/2 κουταλιά λάδι
1 κουταλιά μουστάρδα αλοιφή
Λουκάνικα φρανκφούρτης
[post_ad]
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη ζύμη για τις κρέπες ως εξής: Ανακατεύετε το αλεύρι με το γάλα, τη ζάχαρη, το αλάτι, τα 
αυγά, το λάδι κι έχετε ένα χυλό παχύρευστο και χωρίς σβωλάκια. Αλοίφετε με βιτάμ ένα μέτριο τηγάνι,
κι αδειάζετε μέρος της ζύμης - χυλού.
Αφήνετε να ροδίσει η κάτω πλευρά και την αναποδογυρίζετε προσεκτικά με ένα πιάτο να ψηθεί και η άλλη.
Προσπαθείστε να γίνουν οι κρέπες σας λεπτές. Ζεματάμε επί πέντε λεπτά τα λουκάνικα σε ζεστό νερό αφού
προηγουμένως τα τρυπήσετε με ένα πηρούνι. Τα αφήνετε να κρυώσουν. Αλείφετε τις κρέπες με μουστάρδα, και 
τυλίγετε σε ρολό κάθε μια με ένα λουκάνικο. Πουντράρετε τις κρέπες-λουκάνικα, με το τυρι ξυσμένο και 
τις βάζετε με ταψάκι ή πυρέξ σε μέτριο φούρνο να γκρατιναρισθεί το τυρί και να ζεσταθούν οι κρέπες
όλες μαζί.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0