RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μακαρόνια της τσιγγάνας (Ιταλία)

Υλικά


1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
6 ώριμες ντομάτες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
10 ελιές
1 σκελίδα σκόρδο
ρίγανη
αλάτι
1 φλυτζάνι τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

Μακαρόνια της τσιγγάνας (Ιταλία) 1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι 6 ώριμες ντομάτες 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 10 ελιές 1 σκελίδα σκόρδο ρίγανη αλάτι 1 φλυτζάνι τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση


Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Καθαρίζετε ώριμες σφιχτές ντομάτες αφαιρείτε τους σπόρους,
τις στραγγίζετε και τις κόβετε σε κομματάκια. Καβουρδίζετε στο λάδι το σκόρδο και την πιπεριά, προσθέτετε 
τις ντομάτες τις ελιές, τη ρίγανη και το αλάτι. Βράζετε τη σάλτσα ώσπου να πήξει και να νοστιμήση. Σουρώνετε
τα ζυμαρικά και τα σερβίρετε σε πιατέλα. Περιχύνετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0