Υλικά
5 αυγά
5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
4 κ.σ. φέτα
2 κ.σ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Για 3 μερίδες!!
[post_ad]
Καλή επιτυχία!!!
5 αυγά
5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
4 κ.σ. φέτα
2 κ.σ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Για 3 μερίδες!!
[post_ad]
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσει και μετά ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, αφού τα τυριά είναι ήδη αλμυρά.
Ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.
Όταν πιεί τα υγρά, τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια στο τηγάνι, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τ᾿ αυγά και σερβίρουμε.
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσει και μετά ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, αφού τα τυριά είναι ήδη αλμυρά.
Ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.
Όταν πιεί τα υγρά, τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια στο τηγάνι, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τ᾿ αυγά και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου