RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στραπατσάδα με κεφαλοτύρι και φέτα

Υλικά

5 αυγά
5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
4 κ.σ. φέτα
2 κ.σ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Για 3 μερίδες!!

[post_ad]
Εκτέλεση
Στραπατσάδα με κεφαλοτύρι και φέτα

Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσει και μετά ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, αφού τα τυριά είναι ήδη αλμυρά.

Ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.

Όταν πιεί τα υγρά, τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια στο τηγάνι, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.

Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.

Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τ᾿ αυγά και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0