RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Το πιάτο του ξυλοκόπου ( Γερμανία )

Υλικά


6 λουκάνικα χωριάτικα
6 χοιρινές εσκαλόπ
12 μανιτάρια φρέσκα
δεντολίβανο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Το πιάτο του ξυλοκόπου ( Γερμανία ) 6 λουκάνικα χωριάτικα 6 χοιρινές εσκαλόπ 12 μανιτάρια φρέσκα δεντολίβανο 3 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Χωρίζετε τα λουκάνικα στη μέση, χτυπάτε με τον μπαλτά τα κομμάτια του χοιρινού για να γίνουν επίπεδα
καθαρίζετε τα μανιτάρια από το χώμα, ξύνοντας και τρίβοντάς τα μ' ένα πανάκι. Τα πλένετε με νερό.
Τυλίγετε τα κοτσάνια των μανιταριών με τα κομμάτια του χοιρινού κρέατος. Περνάτε μέσα σε σουβλάκια
τα τυλιγμένα χοιρινά κομμάτια, εναλλάσετε με τα κεφάλια των μανιταριών και με τα κομμάτια του λουκάνικου.
Ζεσταίνετε πολύ τη σχάρα, τοποθετείτε τα σουβλάκια και ελαττώνετε αμέσως τη φωτιά για σιγοψηθούν. 
Γυρίζετε τα σουβλάκια για να ψηθούν ομοιόμορφα από τις δυό πλευρές και τα αλατοπιπερώνετε. Τα σερβίρετε
πολύ ζεστά σε μια πιατέλα και τα περιχύνετε με ωμό λάδι το οποίο έχετε αρωματίσει με δεντρολίβανο. 
Γαρνίρετε τα σουβλάκια με πατάτες τηγανιτές.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0