RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Φιλέτα τόνου στη σχάρα (Ιαπωνία)

Υλικά


2 φέτες φρέσκου τόννου από μισό κιλό η κάθεμια
2 σκελίδες σκόρδο
1 φέτα κρεμμυδιού
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μια κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη
5 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι


Συνταγή Φιλέτα τόνου στη σχάρα (Ιαπωνία)
Εκτέλεση


Βάζετε σε μια λεκανίτσα το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ένα φύλλο δάφνης την φέτα του κρεμμυδιού τοποθετείτε
και τον τόννο και τα αφήνατε να μαριναρισθούν για λίγη ώρα. Ζέσταινετε την σχάρα, ακουμπάτε το ψάρι
και όταν ροδίσει ελαττώνετε την θερμοκρασία. Κάθε τόσο ραντίζετε τις φέτες με το λάδι και τα άλλα
καρυκεύματα. Όταν ψηθούν, τις σερβίρετε γαρνιρισμένες με λίγο ώμο λάδι, λίγο τρυμμένο σκόρδο, 
μαϊντανό και κάπαρη.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0