Υλικά
2 φέτες φρέσκου τόννου από μισό κιλό η κάθεμια
2 σκελίδες σκόρδο
1 φέτα κρεμμυδιού
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μια κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη
5 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μια λεκανίτσα το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ένα φύλλο δάφνης την φέτα του κρεμμυδιού τοποθετείτε
και τον τόννο και τα αφήνατε να μαριναρισθούν για λίγη ώρα. Ζέσταινετε την σχάρα, ακουμπάτε το ψάρι
και όταν ροδίσει ελαττώνετε την θερμοκρασία. Κάθε τόσο ραντίζετε τις φέτες με το λάδι και τα άλλα
καρυκεύματα. Όταν ψηθούν, τις σερβίρετε γαρνιρισμένες με λίγο ώμο λάδι, λίγο τρυμμένο σκόρδο,
μαϊντανό και κάπαρη.
Καλή επιτυχία!!!
2 φέτες φρέσκου τόννου από μισό κιλό η κάθεμια
2 σκελίδες σκόρδο
1 φέτα κρεμμυδιού
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μια κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη
5 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μια λεκανίτσα το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ένα φύλλο δάφνης την φέτα του κρεμμυδιού τοποθετείτε
και τον τόννο και τα αφήνατε να μαριναρισθούν για λίγη ώρα. Ζέσταινετε την σχάρα, ακουμπάτε το ψάρι
και όταν ροδίσει ελαττώνετε την θερμοκρασία. Κάθε τόσο ραντίζετε τις φέτες με το λάδι και τα άλλα
καρυκεύματα. Όταν ψηθούν, τις σερβίρετε γαρνιρισμένες με λίγο ώμο λάδι, λίγο τρυμμένο σκόρδο,
μαϊντανό και κάπαρη.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου