RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το ευκολότερο και πιο κολασμένο σουφλέ σοκολάτας

Ένα υγρό σουφλέ σοκολάτας που μπορείτε να το φτιάξετε σε λίγα λεπτά και να το «εξαφανίσετε» σε πολύ λιγότερα!!
Ξεροψημένο και τραγανό απ' έξω, υγρό, με πηχτή, ζεστή σοκολάτα μέσα, αυτό το σουφλέ είναι ότι πρέπει για να κολάσει την καθημερινότητά σας.

Υλικά

150γρ. κουβερτούρα
60γρ. βούτυρο
100γρ. καστανή ζάχαρη
4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά


Το ευκολότερο και πιο κολασμένο σουφλέ σοκολάτας

Εκτέλεση


Λιώνετε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα αποσύρετε από τη φωτιά για να κρυώσουν λίγο.
Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλεύρι.
Ρίχνετε το μείγμα αυγών-ζάχαρης μέσα στο μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
Βάζετε το μείγμα σε ένα ταψί (ή σε φορμάκια) και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά, τόσο ώστε το κέικ να ψηθεί απ' έξω και να παραμείνει υγρό μέσα.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0