RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μάφιν με σολομό

Υλικά

20 γρ βούτυρο
4 αυγά
250 γρ γιαούρτι
240 γρ γάλα
340 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
μια πρέζα πιπέρι
100 γρ καπνιστό σολομό
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
αλάτι


Εκτέλεση
Μάφιν με σολομό
Μάφιν με σολομό
Αλμυρά μάφιν με σολομό, μια συνταγή πραγματικά εύκολη, που μπορείτε να ετοιμάσετε σε λίγο χρονικό διάστημα. Βάλτε σε ένα μπολ το βούτυρο, το οποίο έχετε λιώσει, με τα αυγά και χτυπήστε τα καλά με ένα σύρμα ή με ένα ηλεκτρικό μίξερ, μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά. Αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό μίξερ, βάλτε το στη μεγαλύτερη ταχύτητα. Προσθέστε το γιαούρτι, λίγο αλάτι, πιπέρι και το γάλα και χτυπήστε τα σε χαμηλή ταχύτητα. Όταν τα υλικά αναμειχθούν καλά, αρχίστε να προσθέτετε το αλεύρι, λίγο κάθε φορά, συνεχίζοντας να ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Κόψτε τον καπνιστό σολομό σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τα στο μείγμα, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για να διανεμειθεί ομοιόμορφα. Προσθέστε τη μαγιονέζα και ανακατέψτε. Ρίξτε το μείγμα στα φορμάκια για μάφιν, τόσο ώστε να είναι γεμάτα τα 2/3, επειδή το μείγμα θα αυξηθεί. Ψήστε τα μάφιν σε προθερμασμένο φούρνο, αεριζόμενο, στους 180 ° C, για 20-25 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν λίγο πριν τα βγάλετε από τα φορμάκια.
 Απολαύστε τα αλμυρά μάφιν με σολομό ζεστά!


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0