Ρολά με ζαμπόν |
Πέντε κουταλιές ρύζι
Δύο κουταλιές κρέμα γάλακτος
Ενα τέταρτο ζαμπόν
Αλάτι
Ένα κουταλάκι Καρυ
Λίγο μαϊντανό
Μία κόκκινη ψιλοκομμένη Πιπεριά
Εξι μαύρες ελιές
Εκτέλεση
Πλένουμε και βράζουμε το ρύζι σε ενάμιση ποτήρι νερό ρίχνοντας του το αλάτι και το κάρυ.
Το στραγγίζουμε και αφού κρυώσει το αναμειγνύουμε με την κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε 2 - 3 φέτες ψιλοκομμένο ζαμπόν με την πιπεριά ανακατεύοντας το καλά.
Τοποθετούμε λίγο από το μείγμα σε κάθε μια από τις υπόλοιπες φέτες ζαμπόν και τυλίγοντάς τες σε ρολά τις συγκρατούμαι με οδοντογλυφίδες.
Σερβίρονται σε πιατέλα γαρνιρισμένα με φουντίτσες μαϊντανού!
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου