RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα

Υλικά

Μια λαχταριστή και νόστιμη συνταγή για το τραπέζι σας!!

Για 4 άτομα

4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι μπύρα
3 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
1 κουταλιά πάστα ντομάτας
4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
Αλάτι
Λίγη ζάχαρη

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα
Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζετε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζετε τις μπριζόλες χωρίς να βάλετε επιπλέον βούτυρο.
Μετά βάζετε το κρέας πάνω στα κρεμμύδια και το πασπαλίζετε με τη ζάχαρη.
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύετε καλά.
Τέλος, περιχύνετε το κρέας με τη σάλτσα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρετε με ψητές πιπεριές για γαρνιτούρα.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0