RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Μεσογειακή μακαρονάδα με τοματίνια, σκόρδο και κάπαρη

Υλικά

Καταπληκτική μακαρονάδα 

1 πακέτο μακαρόνια (Νο 10)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ρίγανη
1 ½ φλιτζάνι τοματίνια μικρά
¾ φλιτζανιού κάπαρη
Μεσογειακή μακαρονάδα με τοματίνια, σκόρδο και κάπαρη
Μεσογειακή μακαρονάδα με τοματίνια, σκόρδο και κάπαρη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε ελαφρά τις σκελίδες του σκόρδου πολτοποιημένες. Προσθέτουμε τα τοματίνια και τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, την κάπαρη, τη ρίγανη και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά προτού σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0