Υλικά
10 ώριμες ντομάτες κομμένες στα 4 και ξεσποριασμένες
5 φέτες του τοστ χωρίς κόρα, κομμένες σε κύβους
2 κ.σ. Κόκκινο Ξίδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 αγγούρι, χοντροκομμένο
1 πιπεριά πράσινη, χοντροκομμένη
1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
½ κ.γ. μπούκοβο
Αλάτι-πιπέρι
200 γρ. φέτα τριμμένη
10 ώριμες ντομάτες κομμένες στα 4 και ξεσποριασμένες
5 φέτες του τοστ χωρίς κόρα, κομμένες σε κύβους
2 κ.σ. Κόκκινο Ξίδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 αγγούρι, χοντροκομμένο
1 πιπεριά πράσινη, χοντροκομμένη
1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
½ κ.γ. μπούκοβο
Αλάτι-πιπέρι
200 γρ. φέτα τριμμένη
Δημοσίευση σχολίου