RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μπριζόλες χοιρινές με καλαμπόκι

Υλικά

Για 2 έως 4 άτομα
4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι μπύρα
3 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
1 κουταλιά πάστα ντομάτας
4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
Αλάτι
Λίγη ζάχαρη
1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
Μπριζόλες χοιρινές με καλαμπόκι
Μπριζόλες χοιρινές με καλαμπόκι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζετε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζετε τις μπριζόλες χωρίς να βάλετε επιπλέον βούτυρο.
Μετά βάζετε το καλαμπόκι, τη ντομάτα, τα κρεμμύδια και το πασπαλίζετε με τη ζάχαρη.
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύετε καλά.
Τέλος, περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για περίπου 35 λεπτά.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0