RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Βλίτα στο τηγάνι με φέτα

Υλικά


Ένα νόστιμο και πολύ υγιεινό ορεκτικό
Για 4 έως 6 άτομα

1 κιλό βλίτα πλυμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 με 150 γραμμάρια τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπέρι

Βλίτα στο τηγάνι με φέτα
Βλίτα στο τηγάνι με φέτα

Εκτέλεση

Πλένετε και καθαρίζετε τα βλίτα.
Στη συνέχεια τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ.
Τρίβετε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζετε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρετε.
Το αφήνετε μέχρι να πάρει χρώμα.
Όταν πάρει χρώμα, αρχίζετε να ρίχνετε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι.

Όταν είναι έτοιμα ρίξτε την φέτα θρυμματισμένη.
Περιχύνετε τα με λιωμένο βούτυρο!!

  Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0