RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τόνος με ντοματίνια και ελιές στο γκριλ

Υλικά

Νόστιμη καλοκαιρινή συνταγή!

Υλικά για 2-4 άτομα

2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Φρέσκα βότανα για το γαρνίρισμα (π.χ. μαϊντανό, κόλιανδρο, βασιλικό)
4 φιλέτα τόνου των 200 γραμμαρίων
1 κύβο μυρωδικών με λαχανικά
200 γραμμάρια ντοματίνια
200 γραμμάρια ελιές Καλαμών κατά προτίμηση
Συνταγές μαγειρικής αλάτι και πιπέρι  - Τόνος με ντοματίνια και ελιές στο γκριλ
Τόνος με ντοματίνια και ελιές στο γκριλ

Εκτέλεση

Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τις ελιές με την κάπαρη, και τα ντοματίνια. Καλύπτετε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αποθηκεύετε στο ψυγείο για μια ώρα.
Στη συνέχεια ανακατεύετε τον κύβο μυρωδικών με το ελαιόλαδο και τρίβετε με αυτό το μείγμα τα φιλέτα τόνου.
Βγάζετε το μπολ από το ψυγείο και βάζετε το περιεχόμενο σε ένα ταψί μαζί με τα φιλέτα. Το βάζετε στο γκριλ του φούρνου και ψήνετε 3 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή θερμοκρασία.
Αφαιρείτε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρέσκα μυρωδικά και λίγο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και αλάτι.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0