Υλικά και Εκτέλεση
Παίρνουμε μισό κιλό φύλλο κρούστας. Το ξεπαγώνουμε και βάζουμε ένα ένα τα φύλλα, σε σούρες στο ταψί μας.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 στραγγιστό γιαούρτι
1 μπεϊκιν
1 Πορτοκάλι ξύσμα και τον χυμό του!
Το μείγμα το ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στα φύλλα να απλωθεί παντού.
Το βάζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30' με 40' λεπτά. Κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, γιαυτό προσέξτε πριν το βγάλετε να έχει πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα.
Το βγάζουμε από το φούρνο, καλύτερα να κρυώσει λίγο πριν προσθέσουμε το σιρόπι.
Δύο ποτήρια ζάχαρη
Δυόμισι ποτήρια νερό
Μια βανίλια
Λίγο λεμόνι
και βράστε για πέντε λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
Παίρνουμε μισό κιλό φύλλο κρούστας. Το ξεπαγώνουμε και βάζουμε ένα ένα τα φύλλα, σε σούρες στο ταψί μας.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 στραγγιστό γιαούρτι
1 μπεϊκιν
1 Πορτοκάλι ξύσμα και τον χυμό του!
![]() |
Πατσαβουρόπιτα |
Το μείγμα το ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στα φύλλα να απλωθεί παντού.
Το βάζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30' με 40' λεπτά. Κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, γιαυτό προσέξτε πριν το βγάλετε να έχει πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα.
Το βγάζουμε από το φούρνο, καλύτερα να κρυώσει λίγο πριν προσθέσουμε το σιρόπι.
Δύο ποτήρια ζάχαρη
Δυόμισι ποτήρια νερό
Μια βανίλια
Λίγο λεμόνι
και βράστε για πέντε λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου