RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Πατσαβουρόπιτα

Υλικά και Εκτέλεση

Παίρνουμε μισό κιλό φύλλο κρούστας. Το ξεπαγώνουμε και βάζουμε ένα ένα τα φύλλα, σε σούρες στο ταψί μας.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 στραγγιστό γιαούρτι
1 μπεϊκιν
1 Πορτοκάλι ξύσμα και τον χυμό του! 


Πατσαβουρόπιτα
Πατσαβουρόπιτα


Το μείγμα το ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στα φύλλα να απλωθεί παντού.
Το βάζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30' με 40' λεπτά. Κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, γιαυτό προσέξτε πριν το βγάλετε να έχει πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα.

Το βγάζουμε από το φούρνο, καλύτερα να κρυώσει λίγο πριν προσθέσουμε το σιρόπι.
Δύο ποτήρια ζάχαρη
Δυόμισι ποτήρια νερό
Μια βανίλια
Λίγο λεμόνι
και βράστε για πέντε λεπτά.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0