Μια πολύ νόστιμη σούπα από την Σουηδία στο αλάτι και πιπέρι!
Υλικά
450 γρ. μανιτάρια
1 κρεμμύδι
500 ml νερό
3 κουτ. σούπας σόγια σος
300 ml κρέμα γάλακτος
Λίγο βούτυρο
Αλάτι πιπέρι
Λίγο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βάλτε στην άκρη πέντε μανιτάρια. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τσιγαρίστε τα με βούτυρο σε μια κατσαρόλα για μερικά λεπτά.Προσθέστε το νερό, την σόγια σος και την κρέμα γάλακτος.
Αφήστε την σούπα να βράσει για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Στην συνέχεια χτυπάμε την σούπα στο μίξερ μέχρι να λίώσουν τα συστατικά και να γίνει βελουτέ (κρέμα). Αλατοπιπερώστε και δοκιμάστε.
Κόψτε σε φέτες τα υπόλοιπα μανιτάρια και τηγανίστε σε βούτυρο. Τέλος γαρνίρετε με τα τηγανισμένα μανιτάρια και φρέσκο μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
450 γρ. μανιτάρια
1 κρεμμύδι
500 ml νερό
3 κουτ. σούπας σόγια σος
300 ml κρέμα γάλακτος
Λίγο βούτυρο
Αλάτι πιπέρι
Λίγο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βάλτε στην άκρη πέντε μανιτάρια. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τσιγαρίστε τα με βούτυρο σε μια κατσαρόλα για μερικά λεπτά.Προσθέστε το νερό, την σόγια σος και την κρέμα γάλακτος.
Αφήστε την σούπα να βράσει για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Στην συνέχεια χτυπάμε την σούπα στο μίξερ μέχρι να λίώσουν τα συστατικά και να γίνει βελουτέ (κρέμα). Αλατοπιπερώστε και δοκιμάστε.
Κόψτε σε φέτες τα υπόλοιπα μανιτάρια και τηγανίστε σε βούτυρο. Τέλος γαρνίρετε με τα τηγανισμένα μανιτάρια και φρέσκο μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου