RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Κινέζικα χοιρινά παϊδάκια (Spare ribs)

Υλικά

1 ½ κιλό χοιρινά παϊδάκια
1 κ.σ. φυστικέλαιο
¼ φλ. κινέζικη μπάρμπεκιου σος
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. ξύσμα τζίντζερ
¼ φλ. μέλι
1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
¼ κ.γ. μείγμα πέντε μπαχαρικών
¼ φλ. ξηρό σέρι


Κινέζικα χοιρινά παϊδάκια (Spare ribs)
Εκτέλεση

Βράζουμε τα παϊδάκια σε μία κατσαρόλα με νερό, για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν μετά τα στραγγίζουμε και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και βάζουμε τα παϊδάκια να ροδίσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Σκουπίζουμε το λάδι από το γουόκ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.
Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πιεί τη σάλτσα.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0