Υλικά
1 ½ κιλό χοιρινά παϊδάκια
1 κ.σ. φυστικέλαιο
¼ φλ. κινέζικη μπάρμπεκιου σος
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. ξύσμα τζίντζερ
¼ φλ. μέλι
1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
¼ κ.γ. μείγμα πέντε μπαχαρικών
¼ φλ. ξηρό σέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παϊδάκια σε μία κατσαρόλα με νερό, για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν μετά τα στραγγίζουμε και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και βάζουμε τα παϊδάκια να ροδίσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Σκουπίζουμε το λάδι από το γουόκ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.
Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πιεί τη σάλτσα.
Καλή επιτυχία!!!
1 ½ κιλό χοιρινά παϊδάκια
1 κ.σ. φυστικέλαιο
¼ φλ. κινέζικη μπάρμπεκιου σος
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. ξύσμα τζίντζερ
¼ φλ. μέλι
1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
¼ κ.γ. μείγμα πέντε μπαχαρικών
¼ φλ. ξηρό σέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παϊδάκια σε μία κατσαρόλα με νερό, για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν μετά τα στραγγίζουμε και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και βάζουμε τα παϊδάκια να ροδίσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Σκουπίζουμε το λάδι από το γουόκ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.
Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πιεί τη σάλτσα.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου