ΥΛΙΚΑ
4 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας κοφτές βούτυρο
1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
2 κρόκοι αυγών
2 φλυτζάνια τσαγιού τυρί (της αρεσκείας σας)
πιπέρι
Αλεύρι
Ασπράδια
Γαλέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο και τα ανακατεύω σε σιγανή φωτιά, ρίχνω το γάλα και μόλις πήξει το κατεβάζω και ρίχνω τους κρόκους και το τυρί.
Λαδώνω ένα ταψάκι και βάζω το μείγμα μέσα απλωμένο σε όλο το ταψί και το αφήνω στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Βάζω σε ένα μπολάκι τα ασπράδια που μου έχουν μείνει και προσθέτω και μια
κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, τα ανακατεύω.Βαζω την γαλάτα σε ένα αλλο μπολάκι και το αλεύρι επίσης σε ένα αλλο μπολάκι.
Εφόσουν παγώσει το μείγμα μου το βγάζω από το ψυγείο και το κανω μικρά μικρά μπαλάκια και αρχίζω και τα περνάω πρώτα από το αλεύρι μετά το αυγό και τέλος από την γαλέτα , τα τηγανίζω μέχρι να ροδίσουν σε καυτό λάδι.
4 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας κοφτές βούτυρο
1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
2 κρόκοι αυγών
2 φλυτζάνια τσαγιού τυρί (της αρεσκείας σας)
πιπέρι
Αλεύρι
Ασπράδια
Γαλέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο και τα ανακατεύω σε σιγανή φωτιά, ρίχνω το γάλα και μόλις πήξει το κατεβάζω και ρίχνω τους κρόκους και το τυρί.
Λαδώνω ένα ταψάκι και βάζω το μείγμα μέσα απλωμένο σε όλο το ταψί και το αφήνω στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Βάζω σε ένα μπολάκι τα ασπράδια που μου έχουν μείνει και προσθέτω και μια
κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, τα ανακατεύω.Βαζω την γαλάτα σε ένα αλλο μπολάκι και το αλεύρι επίσης σε ένα αλλο μπολάκι.
Εφόσουν παγώσει το μείγμα μου το βγάζω από το ψυγείο και το κανω μικρά μικρά μπαλάκια και αρχίζω και τα περνάω πρώτα από το αλεύρι μετά το αυγό και τέλος από την γαλέτα , τα τηγανίζω μέχρι να ροδίσουν σε καυτό λάδι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου