RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι με ξύδι μπαλσάμικο

Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι με ξύδι μπαλσάμικο 

Υλικά

 800 γρ. συκώτι
 4 κ.σ λάδι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Ρίγανη
 4 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο

[post_ad]
Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι με ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση


Κόβουμε το συκώτι σε κομματάκια μπουκιάς όπως η τηγανιά ή ζητάμε καλύτερα από το χασάπη μας να το κάνει.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι καλύτερα να είναι βαθύ για να μην λερώσουμε και την κουζίνα μας και αφού κάψει, ρίχνουμε το συκώτι. Αφήνουμε 3-4 λεπτά και το γυρίζουμε. Αφήνουμε αλλά 3-4 λεπτά και το ξαναγυρίζουμε. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε 2  φορές γρήγορα να πάει το ξύδι παντού και να καραμελώσει και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0