Μοσχαρίσια καρδιά με μανιτάρια
Υλικά
μία μοσχαρίσια καρδιά
1 κονσέρβα σπαράγγια
2 κονσέρβες μανιτάρια
1 κρεμμύδι
2 κύβους knorr
1 κουταλιά φυτίνη
1 κουταλιά αλεύρι
μισο ποτήρι ρετσίνα
[post_ad]

Εκτέλεση
Βράζουμε την καρδιά με το κρεμμύδι. Αφού βράσει την κόβουμε σε φέτες και στην συνέχεια σε κύβους. Λιώνουμε το βρασμένο κρεμμύδι με ενα πιρουνι και το ρίχνουμε στο ζούμι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την φυτίνη και τσιγαρίζουμε το αλεύρι.
Ρίχνουμε σιγα σιγα τον ζωμό προσέχοντας να μη σβωλιάσει.
Κόβουμε τα σπαράγγια στα 4 και τα ριχνουμε στο ζωμο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την καρδιά μαζί με τους κύβους και την ρετσίνα.
Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο μαύρο πιπέρι για γεύση.
Αφήνουμε 15 λεπτα να χυλώσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Υλικά
μία μοσχαρίσια καρδιά
1 κονσέρβα σπαράγγια
2 κονσέρβες μανιτάρια
1 κρεμμύδι
2 κύβους knorr
1 κουταλιά φυτίνη
1 κουταλιά αλεύρι
μισο ποτήρι ρετσίνα
[post_ad]

Εκτέλεση
Βράζουμε την καρδιά με το κρεμμύδι. Αφού βράσει την κόβουμε σε φέτες και στην συνέχεια σε κύβους. Λιώνουμε το βρασμένο κρεμμύδι με ενα πιρουνι και το ρίχνουμε στο ζούμι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την φυτίνη και τσιγαρίζουμε το αλεύρι.
Ρίχνουμε σιγα σιγα τον ζωμό προσέχοντας να μη σβωλιάσει.
Κόβουμε τα σπαράγγια στα 4 και τα ριχνουμε στο ζωμο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την καρδιά μαζί με τους κύβους και την ρετσίνα.
Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο μαύρο πιπέρι για γεύση.
Αφήνουμε 15 λεπτα να χυλώσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δημοσίευση σχολίου