Μοσχαρίσια καρδιά με πατάτες γιαχνί
Υλικά
1 μοσχαρίσια καρδιά
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
500 γραμμάρια ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας κονσέρβα
Κόκκινο πιπέρι
5 - 6 πατάτες χοντροκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
[post_ad]
Εκτέλεση
Αφου κόψουμε σε μικρά κομμάτια τη μοσχαρίσια καρδιά, τη βράζουμε για μια ώρα το λιγότερο και κρατάμε ζεστό το νερό στο οποίο έβρασε.
Σωτάρουμε κρεμμύδια και σκόρδα με κόκκινο πιπέρι, προσθέτουμε 500 γρ ψιλοκομμένη ντομάτα, αλατοπίπερο και τις χοντροκομμένες πατάτες, το νερό της καρδιάς μέχρι ίσα-ίσα να σκεπαστούν τα υλικά μας και βράζουμε όσο χρειάζεται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Υλικά
1 μοσχαρίσια καρδιά
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
500 γραμμάρια ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας κονσέρβα
Κόκκινο πιπέρι
5 - 6 πατάτες χοντροκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
[post_ad]
ΕκτέλεσηΑφου κόψουμε σε μικρά κομμάτια τη μοσχαρίσια καρδιά, τη βράζουμε για μια ώρα το λιγότερο και κρατάμε ζεστό το νερό στο οποίο έβρασε.
Σωτάρουμε κρεμμύδια και σκόρδα με κόκκινο πιπέρι, προσθέτουμε 500 γρ ψιλοκομμένη ντομάτα, αλατοπίπερο και τις χοντροκομμένες πατάτες, το νερό της καρδιάς μέχρι ίσα-ίσα να σκεπαστούν τα υλικά μας και βράζουμε όσο χρειάζεται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δημοσίευση σχολίου