RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μοσχαρίσια καρδιά με πατάτες γιαχνί

Μοσχαρίσια καρδιά με πατάτες γιαχνί

Υλικά

1 μοσχαρίσια καρδιά
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
500 γραμμάρια ψιλοκομμένη ντομάτα
 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας κονσέρβα
Κόκκινο πιπέρι
5 - 6 πατάτες χοντροκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
[post_ad] Μοσχαρίσια καρδιά με πατάτες γιαχνίΕκτέλεση

Αφου κόψουμε σε μικρά κομμάτια τη μοσχαρίσια καρδιά, τη βράζουμε για μια ώρα το λιγότερο και κρατάμε ζεστό το νερό στο οποίο έβρασε.
Σωτάρουμε κρεμμύδια και σκόρδα με κόκκινο πιπέρι, προσθέτουμε 500 γρ ψιλοκομμένη ντομάτα, αλατοπίπερο και τις χοντροκομμένες πατάτες, το νερό της καρδιάς μέχρι ίσα-ίσα να σκεπαστούν τα υλικά μας και βράζουμε όσο χρειάζεται.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0