Μοσχάρι νουά με μανιτάρια
Υλικά
2 κιλά μοσχάρι νουά
500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
1 κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. βούτυρο
1 κρεμμύδι
αλατοπίπερο
3 κ.σ. χυμό ντομάτας
2 ποτήρια νερό
[post_ad]

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια.
Βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα να λιώσει σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το κρέας. Το ροδίζουμε γύρω γύρω και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι ολόκληρο, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το νερό, τη σάλτσα, λίγο αλατοπίπερο ακόμα και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 2-3 ώρες. Αν χρειάζετε λίγο νεράκι ακόμα συμπληρώνουμε.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε σε 1 πιατέλα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στη σάλτσα μας να δέσει.
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φετούλες και περιχύνουμε.
Σερβίρουμε με ρύζι.
Καλή επιτυχία
Υλικά
2 κιλά μοσχάρι νουά
500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
1 κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. βούτυρο
1 κρεμμύδι
αλατοπίπερο
3 κ.σ. χυμό ντομάτας
2 ποτήρια νερό
[post_ad]

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια.
Βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα να λιώσει σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το κρέας. Το ροδίζουμε γύρω γύρω και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι ολόκληρο, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το νερό, τη σάλτσα, λίγο αλατοπίπερο ακόμα και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 2-3 ώρες. Αν χρειάζετε λίγο νεράκι ακόμα συμπληρώνουμε.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε σε 1 πιατέλα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στη σάλτσα μας να δέσει.
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φετούλες και περιχύνουμε.
Σερβίρουμε με ρύζι.
Καλή επιτυχία
Δημοσίευση σχολίου