RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νουά μόσχου με σάλτσα μπύρας

Νουά μόσχου με σάλτσα μπύρας

Υλικά

1 κιλό μοσχαρι νουά

Ελαιόλαδο 
1 κύβο βοδινού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
2 κουτάκια μαύρη μπύρα 
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι και πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
[post_ad]
Νουά μόσχου με σάλτσα μπύρας
Εκτέλεση

Ριχνουμε πρωτα το λαδι στην κατσαρολα και μετα το κρεας το σωταρουμε απο ολες τις πλευρες προσθετουμε το κρεμμυδι και το σκορδο το πιπερακι τη δαφνη το ζωμο βοδινου και τα δυο κουτακια μπυρας σε χαμηλη φωτια οπου αφηνουμε να μαλακωσει και να μεινει με τη σαλτσα του.

Αν χρειαστει κατα τη διαρκεια του μαγειρεματος προσθετουμε λιγη μπυρα ακομη. 
10 λεπτα πριν βγαλουμε το φαγητο μας απο τη φωτια προσθέτουμε το αλάτι.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0