RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Χοιρινές μπουκιές με κρέμα γάλακτος

Υλικά

1 κιλό χοιρινό μπούτι σε μικρά κομμάτια
200 γρ. μανιτάρια
150 γρ. τυρί gouda κομμένο σε κυβάκια
150 γρ. τυρί emendal κομμένο σε κυβάκια
250 ml. κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το σοτάρισμα

[post_ad]
Χοιρινές μπουκιές με κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας με το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί.
Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Μετά από λίγο, προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια κι ένα ποτήρι ζεστό νερό και μαγειρεύουμε για 1 ώρα περίπου.
Έχουμε το νου μας, το φαγητό να μη μείνει χωρίς υγρά. Όποτε χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο βραστό νερό, καθώς επίσης ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε με τα τυριά. Ανακατεύουμε και πάλι και αφήνουμε για 5 λεπτάκια να δέσει η σάλτσα.
Συνοδεύεται ιδανικά με ρύζι.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0