RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Χταπόδι ξυδάτο

Υλικά

1 χταπόδι 2 κιλών

1 κρασοπότηρο ξύδι

1 μικρό καρότο

1 μικρό κρεμμύδι

1 ποτήρι νερό

λίγο σέλινο και μαϊντανό

αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

4 κουταλιές της σούπας λάδι

4 κουταλιές της σούπας ξύδι

αλατοπίπερο

[post_ad]
Εκτέλεση
Χταπόδι ξυδάτο

Καθαρίζουμε πλένουμε και ψιλοκόβουμε το χταπόδι. Το βράζουμε με νερό και ξύδι για 1 ώρα περίπου.

ψιλοκούβουμε τα λαχανικά. Βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα το χταπόδιμε καθαρό νερό και τα ψιλοκομμένα

υλικά βράζοντάς τα ξανά για 1 ώρα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σάλτσας περιχύνοντας το χταπόδι.

το αφήνουμε στη σάλτσα αυτή ένα εικοσιτετράωρο.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0