Υλικά
1 χταπόδι 2 κιλών
1 κρασοπότηρο ξύδι
1 μικρό καρότο
1 μικρό κρεμμύδι
1 ποτήρι νερό
λίγο σέλινο και μαϊντανό
αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
4 κουταλιές της σούπας λάδι
4 κουταλιές της σούπας ξύδι
αλατοπίπερο
[post_ad]
Καλή επιτυχία!!!
1 χταπόδι 2 κιλών
1 κρασοπότηρο ξύδι
1 μικρό καρότο
1 μικρό κρεμμύδι
1 ποτήρι νερό
λίγο σέλινο και μαϊντανό
αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
4 κουταλιές της σούπας λάδι
4 κουταλιές της σούπας ξύδι
αλατοπίπερο
[post_ad]
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πλένουμε και ψιλοκόβουμε το χταπόδι. Το βράζουμε με νερό και ξύδι για 1 ώρα περίπου.
ψιλοκούβουμε τα λαχανικά. Βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα το χταπόδιμε καθαρό νερό και τα ψιλοκομμένα
υλικά βράζοντάς τα ξανά για 1 ώρα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σάλτσας περιχύνοντας το χταπόδι.
το αφήνουμε στη σάλτσα αυτή ένα εικοσιτετράωρο.
Καθαρίζουμε πλένουμε και ψιλοκόβουμε το χταπόδι. Το βράζουμε με νερό και ξύδι για 1 ώρα περίπου.
ψιλοκούβουμε τα λαχανικά. Βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα το χταπόδιμε καθαρό νερό και τα ψιλοκομμένα
υλικά βράζοντάς τα ξανά για 1 ώρα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σάλτσας περιχύνοντας το χταπόδι.
το αφήνουμε στη σάλτσα αυτή ένα εικοσιτετράωρο.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου