Υλικά
3/4 συκώτι μοσχαρίσιο
1/2 κιλού κρεμμύδια λευκά
6 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνετε κρεμμύδια λευκά, όχι πολύ μεγάλα. Τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα
με λάδι να σωταριστούν σε χαμήλη φωτιά. Όταν ροδίσουν, προσθέτετε και τις φέτες του συκωτιού.
Δυναμώνετε τη φωτιά και ψήνετε το συκώτι για λίγο για να μην σκληρήνει. Ανακατεύετε το φαγητό
προσεκτικά και το αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε το βενετσιάνικο συκώτι ζεστό και το γαρνίρετε με
πατάτες τηγανιτές και μια σαλάτα.
Καλή επιτυχία!!!
3/4 συκώτι μοσχαρίσιο
1/2 κιλού κρεμμύδια λευκά
6 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνετε κρεμμύδια λευκά, όχι πολύ μεγάλα. Τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα
με λάδι να σωταριστούν σε χαμήλη φωτιά. Όταν ροδίσουν, προσθέτετε και τις φέτες του συκωτιού.
Δυναμώνετε τη φωτιά και ψήνετε το συκώτι για λίγο για να μην σκληρήνει. Ανακατεύετε το φαγητό
προσεκτικά και το αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε το βενετσιάνικο συκώτι ζεστό και το γαρνίρετε με
πατάτες τηγανιτές και μια σαλάτα.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου