RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Συκώτι μοσχαρισιο αλα Βενέτσια ( Ιταλία )

Υλικά


3/4 συκώτι μοσχαρίσιο
1/2 κιλού κρεμμύδια λευκά
6 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΑΛΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ (ΙΤΑΛΙΑ) 3/4 συκώτι μοσχαρίσιο 1/2 κιλού κρεμμύδια λευκά 6 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Παίρνετε κρεμμύδια λευκά, όχι πολύ μεγάλα. Τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα
με λάδι να σωταριστούν σε χαμήλη φωτιά. Όταν ροδίσουν, προσθέτετε και τις φέτες του συκωτιού. 
Δυναμώνετε τη φωτιά και ψήνετε το συκώτι για λίγο για να μην σκληρήνει. Ανακατεύετε το φαγητό
προσεκτικά και το αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε το βενετσιάνικο συκώτι ζεστό και το γαρνίρετε με 
πατάτες τηγανιτές και μια σαλάτα.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0