Υλικά
Εκτέλεση
Πλενετε και καθαριζετε καλα ταχορτα.
Με ένα μαχαιρι η ψαλιδι τα ψιλοκοβετε.
1 κιλο άγρια χόρτα (λάπατα,ζοχούς,κ.λ.π.) εναλακτικά σπανάκι.
1000 γρ. συκωταριά από αρνί η κατσίκι
Λίγα εντεράκια 300γρ.περίπου
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρο ματσο άνιθο
Αλάτι-πιπέρι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1000 γρ. συκωταριά από αρνί η κατσίκι
Λίγα εντεράκια 300γρ.περίπου
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρο ματσο άνιθο
Αλάτι-πιπέρι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλενετε και καθαριζετε καλα ταχορτα.
Με ένα μαχαιρι η ψαλιδι τα ψιλοκοβετε.
Πλενετε και τη συκωταρια και τη ζεματατε σε κατσαρολα σε καυτο νερο για 2-3 λεπτα μαζι με τα εντερακια.
Αφηνετε να κρυωσουν και τα ψιλοκοβετε σε μικρα κοματακια.
Σε μια κατσαρολα ζεσταινετε το λαδι και σοταρετε ελαφρα τα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα.
Προσθετετε τα εντερακια και τη συκωταρια και ανακατευετε.
Σοταρετε για 3 λεπτα και προσθετετε στην κατσαρολα τον ανηθο ψιλοκομμενο και τα χορτα η σπανακι ανακατευετε και αφηνετε να βρασει το φαγητο
για μιση ωρα με σαραντα λεπτα περιπου.
Καλή επιτυχία!!!
για μιση ωρα με σαραντα λεπτα περιπου.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου