Υλικά
6 μεγάλες μπριζόλες μοσχαρίσιες (κόβονται από το πλευρό μαζί με το φιλέτο)
αλάτι, πιπέρι
φέτες λεμονιού
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Το μυστικό της επιτυχίας για τις μπριζόλες αλά Φλωρεντίνα είναι η ταχύτητα προετοιμασίας τους. Το κρέας
πρέπει να ψηθεί εξωτερικά και να μείνει εσωτερίκα τρυφέρο και με το αίμα του. Τοποθετείτε τις μπριζόλες μέσα στο λάδι και πιπέρι για λίγη ώρα. Τις στραγγίζετε και τις τοποθετείτε στην καυτή σχάρα. Ελαττώνετε αμέσως την θερμοκράσια και μόλις εμφανιστούν σταγόνες νερού στην επιφάνεια τις αλατίζετε. Γυρίζετε τις
μπριζόλες από την άλλη πλευρά και τις αλατίζετε. Τις βγάζετε από τη σχάρα και τις σερβίρετε μαζί με μανιτάρια φρέσκα ψημένα επίσης στην σχάρα, με τρυφερές ρίζες κόκκινου ραδικιού και φέτες λεμονιού.
Καλή επιτυχία!!!
6 μεγάλες μπριζόλες μοσχαρίσιες (κόβονται από το πλευρό μαζί με το φιλέτο)
αλάτι, πιπέρι
φέτες λεμονιού
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Το μυστικό της επιτυχίας για τις μπριζόλες αλά Φλωρεντίνα είναι η ταχύτητα προετοιμασίας τους. Το κρέας
πρέπει να ψηθεί εξωτερικά και να μείνει εσωτερίκα τρυφέρο και με το αίμα του. Τοποθετείτε τις μπριζόλες μέσα στο λάδι και πιπέρι για λίγη ώρα. Τις στραγγίζετε και τις τοποθετείτε στην καυτή σχάρα. Ελαττώνετε αμέσως την θερμοκράσια και μόλις εμφανιστούν σταγόνες νερού στην επιφάνεια τις αλατίζετε. Γυρίζετε τις
μπριζόλες από την άλλη πλευρά και τις αλατίζετε. Τις βγάζετε από τη σχάρα και τις σερβίρετε μαζί με μανιτάρια φρέσκα ψημένα επίσης στην σχάρα, με τρυφερές ρίζες κόκκινου ραδικιού και φέτες λεμονιού.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου